Danmark bugner af gode restauranter, og mange mennesker drømmer om at spise mere ude, end de allerede gør. Ofte går der dog hverdag i den, og man kommer ikke lige afsted. Hvis I også har lyst til at udforske nogle af de mange gode spisesteder, der findes rundt omkring, kan det være en mulighed at afsætte en fast aften f.eks. hver uge eller måned til date-night, hvor I går ud og spiser og hygger jer sammen. 

Forkæl hunden, når den skal være alene hjemme 

Hvis I har hund, kan den blive lidt ked af at være alene hjemme hver uge, og det må man prøve at finde en løsning på. Hunde er ikke tilladt på restauranter, men da kan man i stedet vælge at forkæle den med lidt ekstra god mad i madskålen og en BOB Powernap Seng, den kan ligge og hygge sig i, mens man selv er på restaurant. 

Hunde elsker kødben, så det kan også være en mulighed at svinge forbi slagteren den dag, man skal på date-night, så man er klar med lidt godt til familiens pelsede ven, når man selv skal afsted. Her må man gøre sig umage for at skaffe det rigtige kødben, for en lille hund kan have svært ved at spise et stort kødben, men en stor hund risikerer at få et lille kødben galt i halsen. 

Vælg og vrag mellem gode restauranter 

Herefter gælder det om at finde nogle gode restauranter, I kan spise på, og især i de store danske byer er der nok at vælge mellem. Det sker nærmest på daglig basis, at et nyt og spændende sted slår dørene op og byder sultne gæster indenfor til udsøgte og veltillavede specialiteter, ofte af lokale råvarer og med mulighed for vinmenu. 

Det gælder altså bare om at komme i gang med at få planlagt sine date-nights og researchet på gode spisesteder og så ellers komme afsted. Velbekomme!