Online dating skaber fornyede muligheder for at finde kærligheden. Udbuddet er større, og hurtigt og nemt, vil man kunne kommunikere med tusindvis af brugere på kryds og tværs af landegrænser. Det online univers adskiller sig dog fra det virkelige, hvorfor der er enkelte områder man skal være særlig opmærksom på. Læs med, og bliv klogere inden du kaster dig ind i det online kærlighedsforum. 

Datingkulturen er forevigt forandret, og teknologiens udvikling har i den grad ændret spillereglerne. I dag, dannes førstehåndsindtrykket alene ud fra billeder, mødestedet foregår online, og flere og flere tilstræber sig evnen til at multitaske, og skrive med flere på én gang. Overordnet er universet blevet langt mere overfladisk end vi førhen kendte til, og denne overflade gør det både svært at gennemskue personen bag, og datingsiden man befinder sig på. 

Du risikerer at binde dig til et abonnement 

Den rette kærlighed lander for øjnene, og pludselig ser man sig blind, og forvilder sig ind i en abonnementsløsning der er svær at komme ud af. Gennem årenes løb, har der været flere sager omkring datingsider som be2 der har snydt deres brugere. Ifølge en be2-anmeldelse, gjorde siden det usandsynligt svært at afmelde sit abonnement der kostede op mod 450 kr. om måneden. En dyr affære, der skræmte mange fra søgningen efter kærlighed. 

For at undgå dette lignende scenarie, anbefales det, at man grundigt læser datingsidens aftalevilkår og betingelser inden man tilmelder sig en abonnementsløsning. Vær sikker på, at det tydeligt fremgår hvor længe bindingsperioden er, og hvornår udløbsfristen for opsigelse er. Hvis disse informationer ikke er at finde, bør man være varsom med at indgå en forpligtende aftale. 

Negative brugeranmeldelser 

Brugeranmeldelser giver altid en klar indikation om, hvorvidt den pågældende datingside er troværdig. Ofte fortæller brugere om deres egne erfaringer både hvad angår abonnement løsningen der tilbydes, men også i forhold til øvrige forhold omkring overholdelse af loven og udstedt aftale. 

Brugeranmeldelser er typisk at finde inde på sider som trustpilot. Er flere af disse negative, og har datingsiden en generelt dårlig rating, bør man overveje at søge nye veje. Kærlighed kan være dyrt, men hvis det både river dit hjerte og pengepung itu, er det ikke altid søgningen værd. 

Pas på dig selv 

Hvis man blot husker at passe på sig selv, og ikke bevilliger sig ind i adskillige kontrakter og aftaler, er det online kærlighedsforum et ganske ufarligt sted at befinde sig. Lad dig derfor ikke skræmme, men vær blot forsvarlig for den sikreste og bedste oplevelse. Med dette sagt, ønskes du en rigtig god kærlighedsjagt.