Det er ganske normalt at være nervøs når man skal på en date. Hvad enten det er allerførste gang man skal på date nogensinde, eller det er den første date med en bestemt person. Dating kan være grænseoverskridende for nogle mennesker, men der findes nogle gode tips til hvordan man forberede sig lidt bedre. Læs med her.

Fokuser på daten

Det giver måske ikke det bedste indtryk på daten, hvis man har alt muligt andet i hovedet som fylder. Har man derfor en masse hængepartier, så bør man måske få styr på dem inden daten. Sørg for at få bestilt TN247 toner til printeren, købt ind eller hvad du nu ellers har på din to-do-liste, inden daten starter. Måske har du også noget som du skal have læst op på i forhold til arbejdet, som eksempelvis omkring linkbuilding artikler, så sørg endelig for at du har gjort det inden du skal på date.

Vær dig selv

De fleste mennesker vil nok gerne have at daten er så perfekt som muligt. Men man skal prøve at flytte fokus fra dette, da forventningerne ellers også blive for høje. Vær dig selv på daten og husk, at én date ikke er nok til at lære den anden person godt nok at kende.

Anderledes dates

Dates behøver ikke altid kun at foregå på en restaurant. Overvej måske om I skal lave noget helt andet på jeres date, hvor i måske er mere aktive sammen og laver noget sjovt.