Vi er vel alle sammen ved at være godt trætte af den minimalisme, der har domineret indretningstrender de sidste mange år. Det kan i princippet ikke blive mere sterilt og upersonligt, så nu er vi ved at bevæge os i en helt anden retning. Her kan du læse mere om nogle enkle greb, du kan tage for at smide minimalismen ud af dit hjem. 

Du behøver ikke renovere

Det er nemlig ikke sådan, at du behøver at renovere, bare fordi du gerne vil have minimalismen væk. Der kan jo sagtens bevares et skvæt af minimalisme, men måske bare med et meget mere personligt præg? Det mest dominerende træk ved minimalismen er de hvide vægge. De hvide vægge gør det meget svært at få liv ind i rummet, medmindre du ved præcis, hvad du skal gøre. Her er det en god ide at introducere farver og teksturer, som kan give rummet liv og personlighed. Du skal først og fremmest tage udgangspunkt i, hvad DU kan lide som person, og ikke hvad der er trendy lige her og nu. Nu er det på tide at tænke på, hvordan du vil have det. Der findes altså ikke noget, der er moderne og noget, der ikke er moderne, der er i langt højere grad tale om, hvordan du vil have det hjemme hos dig – hvad der skaber stemning og trivsel.

Der er ingen grund til at gå i gang med den helt store renovering for at gennemføre dette. Man kan faktisk forholde sig til forholdsvis små ting, der kan udgøre en stor forskel.

Små greb kan udgøre hele forskellen

Du behøver altså ikke at rive det hele ud og bygge op igen for at introducere noget mere liv og varme i dit hjem. Det kan du nemt få gennem et enkelt strøg maling, enkelte møbler, der kan udskiftes og noget på væggene. Hvis du gerne vil have personlig stil, så kan kunst være en ekstremt vigtig faktor, for at gøre de hvide vægge lidt mere spændende. Mynewart tilbyder lækre, billige malerier til ethvert hjem, så du kan få det lille præg af farve og personlighed, som du mangler.

At hænge op malerier, er faktisk en af de nemmeste og mest effektive måder, du kan forvandle et rum fra kedeligt til personligt. Der er nemlig uendeligt med muligheder, og du skal vælge den, der er helt perfekt for dig og dine behov. Mynewart kan give dig det præg du er på jagt efter, og introducere en farvepalet, som du kan trække videre ud i rummet ved hjælp af møbler og tekstiler. Der er gode muligheder for at finde smuk kunst på facebook til dit hjem.

Der er altså ikke så meget, der skal til for at smide minimalismen ud af ens hjem. Det har været en særdeles sejlivet trend, men nu er den for alvor ved at forsvinde. Det vil sige, at du med fordel kan lege dig med farver og teksturer og indrette, lige præcis som du har lyst. Du behøver heller ikke have den samme stil i alle rum, du kan finde kunst og møbler med vidt forskelligt udtryk, der passer til det enkelte værelse og giver en ny stemning gennem hele boligen,