Har du overvejet at købe Ørsted Aktier? Så kan du med fordel læse meget mere herunder og finde ud af mere om hvad det er for en virksomhed og hvordan de tjener penge.

Ørsted er nok et af de mest kendte og anerkendte virksomheder her i kære Danmark, men faktisk også i hele norden. De tjener deres penge på at sælge strøm til private og erhvervskunder rundt i hele norden. I dag er ørsted blandt andet ejet af den danske stat de ejer 50,1 procent af virksomheden, så det er altså en virksomhed som ikke bare lige går konkurs i morgen.

Om du skal investere i ørsted aktier, er noget du selv skal beslutte, men det kommer også meget and på hvilken strategi som du investerer med. Hvis du for eksempel investerer med en kortsigtet strategi, så er ørsted aktien nok ikke den rette virksomhed at investerer i for dig, det er nemlig ikke en aktie som du kan tjene penge på, på en måned eller to.

Men er din strategi derimod at købe aktier og vente nogle år med at realisere din fortjeneste, så kan ørsted godt være en god aktie at investere i for dig. Den er nemlig steget i gennemsnit med 5% igennem de sidste 5 år og så kan det altså hurtigt blive en god investering, hvis du venter med at sælge til om 10 år. Udover det så ser jeg også aktien som en meget sikker virksomhed at investerer penge, eftersom den danske stat ejer en stor del af forretningen.

Har du brug for mere viden om de forskellige aktier, eller måske hvilken handelsplatform du skal vælge? Så kan du med fordel besøge aktierdk.dk, hvor du kan finde alt den viden du skal bruge som nybegynder indenfor aktier og investering.