Hvad er forskellen på Aston Villa og vintønder egentlig? Der er faktisk rigtig mange. Det er ikke engang sikkert, at de to ting har noget som helst tilfælles. Aston Villa er nemlig slet ikke en genstand. Det er et fodboldhold. Vintønder derimod bruges til at lagre og modne vin i. Man kan endda bygge dem om, og bruge dem til mange andre ting. 

Aston Villa er en engelsk fodboldklub. De hører til i Birmingham. De fleste har formegentlig set dem spille med i den meget populære engelske fodboldturnering, Premier League. Holdet er grundlagt i 1874. Den første pokal vandt holdet i 1881. Siden har de vundet rigtig mange titler i forskellige turneringer. 

En vintønde hjemme i stuen

Det er blevet mere populært end nogensinde før at trække noget råt ind i indretningen. Læs mere her for at se de specielle og håndlavede vintønder. Recycling trender enormt meget. Det er bæredygtigt at kunne tage noget gammelt og lave det om til noget nyt. En vintønde bliver normalt brugt til vin fra store vinmarker sydpå.

Men nogle gange skal vintønderne kasseres. Vintønder er lavet i eg, som er en meget flot træsort. Dette materiale er essentielt for vinen. Denne trækker nemlig garvesyren ud fra druerne. 

En flot hjemmebar eller potteplante

Man kan lave vintønderne om til mange forskellige slags flotte ting til hjemmet. Især vintønde-baren er populær. Der findes mange forskellige udformninger og designs af den hjemmebyggede bar. Derfor er der noget for enhver smag. 

Det stærke træ kan faktisk også modstå det danske, omskiftelige vind og vejr. Derfor er vintønderne også oplagte at have stående ude i haven. De er rigtig flotte som potteplanter. Der er det smart, at man kan bore huller i bunden, så man kan lave dræn til det overskydende vand fra jorden.